Gå direkt till textinnehållet

Vill du bidra ideellt?

EFS och Salt är till stora delar uppbyggd på idealitet och frivilliga insatser. De flesta ledare gör sin insats på frivilligbasis. Det kan gälla allt ifrån att vara lägerledare till att fixa fika efter en gudstjänst eller sitta i ett utskott i en förening.

Att vara volontär inom EFS och Salt Västerbotten är att vara del av en rik och mångfacetterad verksamhet med stor bredd.

Salts – barn och unga i EFS, mål är att ge barn och unga en chans att lära känna, komma till tro på och följa Jesus. Vi vill att du som volontär är lojal mot den målsättningen.

De flesta ledare är volontärer, d.v.s. de gör sin insats utan ekonomisk ersättning. Undantaget är EFS anställda som finns med på vissa läger och grupper.

Tack vare att människor bidrar med sin tid och sitt engagemang som volontärer kan vi hålla nere kostnaderna och bidra till att fler får meningsfulla och positiva möten.

EFS och Salt Västerbotten bedriver en alkohol- och drogfri verksamhet.

Intresserad?

Du som är intresserad av att vara lägerledare är välkommen att höra av dig till distriktskonsulenterna på EFS Västerbottens kansli.

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Pia Asplund

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning och scout.

090 12 58 22

Stina Bohlin

Distrikskonsulent med inriktning musik (50%)

090-12 58 14

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.