Gå direkt till textinnehållet

Växa följa leda – ledarutbildning

Växa följa leda är till för dig som längtar efter att få växa i din relation till Jesus Kristus, få mer kunskap om vad det innebär att vara hans lärjunge och önskar att han ska leda dig genom livet.

Under kursen får vi fördjupa oss i ämnen som Bibel, ledarskap och kristet liv. Att vara ledare är framför allt att vara lärjunge till Jesus. Men som kristna hör vi också ihop med varandra, som i en stor familj. I denna familj får vi möjlighet att leda andra. Att vara ledare kan se väldigt olika ut. Till exempel kan man leda en gudstjänst, en smågrupp, en kör eller en barngrupp. Här kan vi alla få chans att använda våra gåvor för att hjälpa andra att lära känna Jesus bättre.

Kursen ger dig möjlighet att fundera mer kring vad det innebär att vara lärjunge i Sverige idag. Tillsammans får vi fördjupa vår kunskap om kristen tro och ledarskap samt prova på olika ledaruppgifter.

VI TRÄFFAS:

• Under fyra tillfällen på terminerna. Oftast två lördagar, ett nyårsläger, en helg
• Under sommaren får du vara med som ledare på ett barnläger och praktisera det du lärt dig under kursen.

Läs mer i arrangemanget.

Frågor?

Magdalena Sandberg

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning. (deltid)

090 12 58 22

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.