Gå direkt till textinnehållet

Växa följa leda – ledarutbildning

Växa följa leda är till

För dig som vill växa som person och i din relation till Jesus, upptäcka mer av vad det innebär att följa honom och önskar att få bli ledd och leda andra i livet tillsammans med honom.

På ledarskolan får du prata om ämnen som: Vem är jag? Vilka är mina ledaregenskaper? Vem är Gud? Vad säger Bibeln om ledarskap? Vad är Salt och EFS?

Du får också praktiska tips, t ex Vad gör jag när barnen inte kan sova? Hur leder jag en lek? Hur lägger jag upp en samling? Hur håller jag en andakt? Mer mera

Att vara ledare i kyrkan kan se väldigt olika ut. Till exempel kan man leda en gudstjänst, en smågrupp, en kör eller en barngrupp, vara med i en styrelse eller planeringsgrupp. Här kan vi alla få chans att använda våra gåvor för att hjälpa andra att lära känna Jesus bättre.

VI TRÄFFAS:

  • Under fyra tillfällen på terminerna. En lördag under höstterminen, seminarier och ledaruppgifter under nyårslägret Livskraft, och en helg och en kväll under vårterminen.
  • Under sommaren får du vara med som ledare på ett barnläger och praktisera det du lärt dig under kursen.

Läs mer i evenemanget för Växa följa leda

Frågor?

Pia Asplund

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning och scout.

090 12 58 22

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.