Gå direkt till textinnehållet

Offensiva satsningar

Fonden för offensiva satsningar har inrättats för att frigöra resurser från EFS Västerbottens olika sammanhangs kontinuerliga verksamhet till nysatsningar i projektform. Syftet är att flexibelt kunna svara på nyupptäckta behov och att främja utvecklingen på prioriterade områden.

Fondens medel ska användas när exempelvis en ny målgrupp eller en ny samarbets-möjlighet på lokalplanet upptäcks under verksamhetsåret, så att man kan fånga tillfällen i flykten och pröva hållbarheten för en idé. Förhoppningen är att många projekt senare ska kunna integreras i det reguljära arbetet.

Läs mer om vem som kan söka medel för offensiva satsningar och för vilka projekt. Information finns på separata informations- och ansökningsblanketter under Gåvor och bidrag.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.