Gå direkt till textinnehållet

Läger och arrangemang

Det är med sorg i hjärtat vi behöver meddela att EFS Västerbottens lägerverksamhet för barn, unga och äldre i sommar behöver ställas in på grund av den pågående Coronapandemin. Processen har inte varit lätt och samtal har förts med berörda instanser. Beslut fattades av EFS Västerbottens arbetsutskott under deras senaste möte.

Läs mer på sidan om läger sommaren 2020.
Där finns även ett protokollsutdrag från arbetsutskottets senaste sammanträde.

Vid frågor och funderingar kontakta ordförande Hans Jakobsson.
070-394 89 75, hans.jakobsson@allt2.se

Vi uppmuntrar till verksamhet lokalt och ber dig därför höra av dig till ditt närmaste sammanhang och se vad du kan ta del av eller hjälpa till med där.

Mycket av Salt och EFS Västerbottens verksamhet är i form av läger, både under vintern och på sommaren. Vissa av lägren arrangeras i samarbete med de lokala föreningarna och på den egna orten. Läger ordnas även på EFS fjällgård i Klippen (Hemavan). Läs mer om våra läger i undermenyn.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.