Gå direkt till textinnehållet

Läger

Mycket av Salt och EFS Västerbottens verksamhet är i form av läger, både under vintern och på sommaren. Vissa av lägren arrangeras i samarbete med de lokala föreningarna och på den egna orten.

Särskilda behov
Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns diagnoser, specialkost eller behov av stöd vid anmälan eller hör av dig till kontaktpersonen för respektive läger.

Sova hemma
En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.

Lägerbidrag
Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg eller Erika Löfroth, se kontaktuppgifter nedan.
Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening.

Ledare
Ledare på lägren är anställda och ideella i EFS och Salt Västerbotten. Vill du vara med som ledare? Kanske för att möjliggöra för ditt barn eller barnbarn att vara med på lägret? Hör av dig till respektive kontaktperson eller till Magdalena Sandberg eller Erika Löfroth.

Medlemskap i Salt
I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger.

Försäkring
För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren.

Ytterligare information
Mer information om Salt och EFS hittar du i undermenyn till vänster eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli: 090-12 58 10.

Personuppgifter
För att kunna bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän.

Lägerarrangörer
EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus

Det är dagar fyllda av liv och rörelse, skoj och skratt!
Lekar, lägerbål, andakter och sång – och nya vänner förstås!
Nära varandra, nära Gud och nära livet.
Välkommen med!

 

Pia Asplund

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning och scout. (Föräldrarledig)

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.