Gå direkt till textinnehållet

Konfirmation

Det år man fyller femton erbjuds möjlighet till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse och är en bekräftelse av dopet. Det är Gud och kyrkan som säger ja till dig – och en möjlighet för dig att säga ja till Gud.

Om man är osäker på om man vill konfirmera sig kan man se själva lägret som en upptäcktsfärd under vilken man får en god uppfattning om vad den kristna tron innebär och möjlighet att ta ställning till den innan konfirmationen. Då EFS är en del av Svenska Kyrkan behöver du vara medlem i Svenska Kyrkan för att konfirmeras. Du behöver även vara döpt. Är du inte döpt kan du bli det under lägret.

Konfirmandlägren är alltid fulla av liv. Det är veckor med lek och allvar, nya vänner, frågor om Gud och om livet. Samlingar i kapellet ger puls, kramringar ger värme och sångerna blir soundtrack till minnet av en speciell sommar.

Sommaren 2024 kommer vi erbjuda tre konfirmationsläger för ungdomar födda 2009.

Klippen-Strömbäck läger 1, Klippen-Strömbäck läger 2 och ett läger på Klippen-Solvik.

Anmälan till konfirmationslägren sker via anmälningsformuläret som du hittar på denna sida: Anmälan till konfirmation
Det går bra att anmäla sig samma år eller något år innan du ska konfirmeras.
Anmälan är preliminär och kostnadsfri. Konfirmationslägren sker i samverkan med Svenska kyrkan i Umeå och Skellefteå.

Vi vill att alla ska ha möjlighet att konfirmera sig! Du kan meddela eventuella behov av stöd, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontaktar vi dig vid behov.
Det går även bra att ringa eller skicka e-post till arrangemangets kontaktperson direkt.

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Magdalena Sandberg

Vik. Distriktskonsulent i södra länsdelen (50%)

0910-78 79 75

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.