Gå direkt till textinnehållet

Kalender

EFS Västerbottens årsmöte

EFS Västerbottens årsmöte kommer att genomföras digitalt, via verktyget Google Meet.
Mer information kommer längre fram.

 

EFS Västerbottens årsmöte kommer att genomföras digitalt, via verktyget Google Meet.
Mer information kommer längre fram.

Valberedningens förslag 2020

Verksamhetsberättelse 2019

Verksamhetsplan 2021

Bokslut 2020 (kommer senare)

Budget (kommer senare)

Hans Jakobsson

Ordförande

070-3948975

Nära Jesus

Boka helgen 16-18 oktober 2020 för EFS och Salts årliga gemensamma inspirationskonferens Nära Jesus.

I år äger den rum i Tegs kyrka i Umeå. Talare är Arne G Skagen, Åsa Nyström, Biskop i Luleå stift och Mikael Artursson, tf Distriktsföreståndare för EFS Västerbotten.

Det blir en helg fylld av musik, aktiviteter men framförallt av möten. Med varandra och vår Herre. Under temat Leva mission formar vi ett program som ger vägledning, mod och inspiration att se och anta missionsutmaningarna i vardagen.

För er som önskar övernattning i Umeå har vi till ett bra pris gjort en gruppbokning på Scandic Syd, på gångavstånd från Tegs kyrka.

Boka in helgen i era kalendrar! Detaljerad information om konferensprogram, anmälan och bokning av logi kommer vi att presentera i kommande nummer av Vårt Budskap, i samband med distriktsårsmötet och via sociala medier.

/Konferenskommittén

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Växa följa leda – ledarskola

Växa följa leda är en ledarkurs för dig som bor i Västerbotten och är 15-18 år.

 

 

Växa följa leda är till för dig som längtar efter att få växa i din relation till Jesus Kristus, få mer kunskap om vad det innebär att vara hans lärjunge och önskar att han ska leda dig genom livet.

Under kursen får vi fördjupa oss i ämnen som Bibel, ledarskap och kristet liv. Att vara ledare är framför allt att vara lärjunge till Jesus. Men som kristna hör vi också ihop med varandra, som i en stor familj. I denna familj får vi möjlighet att leda andra. Att vara ledare kan se väldigt olika ut. Till exempel kan man leda en gudstjänst, en smågrupp, en kör eller en barngrupp. Här kan vi alla få chans att använda våra gåvor för att hjälpa andra att lära känna Jesus bättre.

Kursen ger dig möjlighet att fundera mer kring vad det innebär att vara lärjunge i Sverige idag. Tillsammans får vi fördjupa vår kunskap om kristen tro och ledarskap samt prova på olika ledaruppgifter.

Information

• Kursen är till för dig som bor i Västerbotten och är 15-18 år.
• Kursen arrangeras av EFS och Salt Västerbotten. Kursledare är distriktskonsulent och ledare från årets konfirmandläger med flera.
• Kostnaden är 1250 kr, då ingår deltagaravgift till Livskraft Norr och kost och logi till övriga träffar. Fråga din EFS- och Saltförening eller din kyrka om de vill betala din avgift.
• Alla deltagare får göra praktik på ett barnläger nästa sommar eller i någon barngrupp under terminen.

Länk till foldern Växa Följa Leda (pdf).

Magdalena Sandberg

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning. (deltid)

090 12 58 22

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.