Gå direkt till textinnehållet

Ge en gåva

EFS är beroende av enskilda människors personliga insatser och gåvor.
Du kan ge din gåva på flera olika sätt.

Bankgiro/swish

EFS Västerbotten och Salt Västerbotten
Bankgiro: 985-2377
Swish: 123 453 6819
Märk din gåva med "Gåva" + eventuellt ändamål.

Bankgiro/swish

EFS Västerbotten och Salt Västerbotten
Bankgiro: 985-2377
Swish EFS Västerbotten: 123 453 6819
Swish Klippen: 123 377 0146

Märk talongen/inbetalningen med ”Gåva” eller ”Minnesgåva” ev + ändamål.
Ändamålen kan vara:

  • EFS Västerbotten om du vill att gåvorna ska gå till EFS Västerbottens arbete i föreningar och kyrkor i Västerbotten, till det gemensamma arbetet i allmänhet.
  • Salt Västerbotten om du vill att gåvan ska gå till EFS och Salts gemensamma verksamhet bland barn och ungdomar i Västerbotten i form av barnläger, konfirmandläger mm.
  • Minnesgåvor/högtidsgåvor till EFS Västerbotten. (se Telegram).

Regelbundet givande

Meddela din bank att du vill föra över ett belopp till EFS Västerbotten och/eller till en lokal missionsförening med ett visst intervall. Du som har internetbank kan som regel själv föra in en stående överföring. Din överföring fungerar oavbrutet tills du meddelar något annat.

Testamenten

Testamente är ett sätt att stödja EFS arbete. Den sista gåvan från många trogna givare kommer genom ett testamente. Det kan vara viktigt att skriva ett testamente då det kan ha stor betydelse både för givaren och mottagarna. När man skriver ett testamente så är det inte för evigt, det kan när som helst ändras – det gäller att tänka efter ”Hur vill jag att det jag äger ska fördelas om jag skulle råka ut för en olycka eller på annat sätt avlida?”

EFS Västerbotten har organisationsnummer 894000-2952. Om du vill att EFS Västerbotten ska registrera en kopia av testamentet, sänd det till ekonomichefen, EFS Västerbotten, 903 27 Umeå.

Eva S Bäckström

Ekonom (Ledningsgrupp)

090 12 58 19

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.