Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Växa följa leda – ledarskola

Växa följa leda är för dig som vill växa som person och i din relation till Jesus, upptäcka mer av vad det innebär att följa honom och önskar att få bli ledd och leda andra i livet tillsammans med honom.

På ledarskolan får du prata om ämnen som: Vem är jag? Vilka är mina ledaregenskaper? Vem är Gud? Vad säger Bibeln om ledarskap? Vad är Salt och EFS?
Du får också praktiska tips, t ex Vad gör jag när barnen inte kan sova? Hur leder jag en lek? Hur lägger jag upp en samling? Hur håller jag en andakt? Mer mera.
Att vara ledare i kyrkan kan se väldigt olika ut. Till exempel kan man leda en gudstjänst, en smågrupp, en kör eller en barngrupp, vara med i en styrelse eller planeringsgrupp.
Här kan vi alla få chans att använda våra gåvor för att hjälpa andra att lära känna Jesus bättre.

Information

Kursen är till för dig som bor i Västerbotten och är 15-18 år.
• Kursen arrangeras av EFS och Salt Västerbotten. Kursledare är Pia Asplund, Erika Löfroth samt ledare från årets konfaläger med flera.
• Kostnaden är 1600kr, då ingår både deltagaravgift till Livskraft Norr samt kost och logi till övriga träffar.
Fråga din EFS- och Saltförening eller din kyrka om de vill betala din avgift.
• Alla deltagare får göra praktik på ett barnläger/konfirmandläger nästa sommar och/eller i någon barngrupp under terminen.
• Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss!

Länk till foldern Växa Följa Leda 2023-2024 (pdf).

Anmälan för Växa Följa Leda 2023-2024

 

Magdalena Sandberg

Vik. Distriktskonsulent i södra länsdelen (50%)

0910-78 79 75

Pia Asplund

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning och scout. (Föräldrarledig)

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.