Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Repertoardag

Välkommen till repertoardag för anställda och ideella ledare i musik!

Välkomna på repertoardag
En dag för anställda och ideella musiker i EFS Västerbotten där vi träffas och delar repertoar, erfarenheter och tips med varandra.
När? Tisdag 6:e september
Var? Ursvikens kyrka
Vi startar 09:30 med fika och slutar 15:30. Lunch finns på plats till självkostnadspris.
För dig som har svårt att delta dagtid finns det också möjlighet att komma på kvällen för en kortare variant. Vi fikar, delar repertoar och samtalar. Ta också chansen att komma med frågor, synpunkter och önskemål rörande EFS Västerbottens musikarbete.
Vad ska vi göra under dagen?
Vi arbetar tillsammans med nyutgivet material, tipsar och peppar varandra på gammalt och nytt, sjunger igenom och lär oss ny repertoar med mera. Allt för att underlätta kommande läsårs arbete.
  • Presentation en del nytt notmaterial
  • Vi delar med oss av noter som vi själva använder och tycker är bra, exempelvis noter för vuxenkör, barnkör, lovsångsarrangemang med mera. Ta gärna med några kopior på det du har med så kan vi provsjunga den tillsammans.
  • Samtal om att leda musikverksamhet inom EFS där vi kan dela erfarenheter och tips på olika aktiviteter. Du kanske har något bra barnkörtips eller rytmikövning du vill dela med dig av?

Frågor? Kontakta Stina!

Stina Bohlin

Distrikskonsulent med inriktning musik (50%)

090-12 58 14

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.