Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Nära Jesus

Årets inspirationshelg Nära Jesus äger rum den 21-23 oktober i Skellefteå. Lokalen är Skellefteå lands kyrka och församlingsgård. Temat för i år är Nära Jesus & Nära varandra, och det är vår förhoppning att vi både får komma nära Jesus och ha god gemenskap med varandra.

I programmet som finns att hämta här nedan står all information om de parallella samlingarna och hela programmet.
Programmet för Nära Jesus 2022

Affisch för Nära Jesus 2022

Affisch för Nära Jesus 2022 – familjespåret

Affisch för Nära Jesus 2022 – ungdomsspåret

Liksom tidigare år finns ett spår för Tweens på lördag och ett spår för ungdomar på fredag med avslut på lördag. Nytt för i år är att det kommer att finnas ett familjespår under lördagen i stället för tidigare barnspår. Familjer kan se ut på olika sätt. Du är välkommen med den familj som är din. På familjespåret vill vi ge inspiration till att hitta vägar att prata tro och liv i familjen, ge möjlighet att dela erfarenheter med varandra och ha härlig gemenskap. Under mässan på lördag kl 18.00 och under gudstjänsten på söndag kl 11.00 kommer det också att finnas barnsamling i Landskyrkan.

Gudstjänsterna under helgen kommer att sändas digitalt, men då vi hoppas att de flesta kan vara på plats kommer det i år att vara en enklare form av sändning.
Mer information om sändningen kommer att finnas här närmare helgen.

Klippenkamraternas stormöte kommer att hållas på lördag eftermiddag.

 

Om du vill vara med på lördagen under dagen, önskar vi att du anmäler dig via denna länk: Anmäl dig till Nära Jesus 2022 här!
Anmälan stänger den 16:e oktober. Det är även möjligt att ringa och anmäla sig till Erika Löfroth, 0910-12510.

Anmälan till ungdomsspåret här!

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.