Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Nära Jesus

Välkomna till en webbsänd inspirationskväll, lördag den 17 oktober, kl. 18:00 – 20:00!
Temat för kvällen är Mission Possible – Att leva mission. Under kvällen kommer Mats Lindberg att välkomnas som ny distriktsföreståndare av Kerstin Oderhem och det blir intressanta samtal med flera medverkande. Erik Wäcklén och Emma Örnberg spelar och sjunger sånger skrivna av Oscar Ahnfelt i nya arrangemang.
Vi vill uppmuntra er att samlas i era lokala sammanhang och se inspirationskvällen tillsammans.
Den kommer att sändas via EFS Västerbottens Facebooksida. Kom ihåg att sprida informationen om denna kväll till alla i era föreningar.
För er som känner er osäkra när det gäller tekniken och hur man kommer åt den webbsända inspirationskvällen kommer Elin Öhlund, kommunikatör med IT-ansvar på kansliet samt David Bergquist, Sensus att finnas tillgänglig för support. Elin kommer att finnas tillgänglig för frågor fredag 16/10, kl. 10.00-15.00 på telefonnummer 090-12 58 97 och David lördag den 17/10, kl. 17.00-18.00 på telefonnummer 090-14 37 67.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till konferenssamordnare Erika Löfroth, se kontaktuppgifter nedan.

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.