Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Nära Jesus

Välkommen till EFS och Salt Västerbottens gemensamma årliga inspirationskonferens, Nära Jesus.

Till hösten gör vi ett nytt försök med att arrangera Nära Jesus-konferensen. I höstas var hela planeringen klar när pandemin tvingade oss att snabbt tänka om och genomföra en digital inspirationskväll. Den blev välbesökt och uppskattad, men nu vill vi träffas på riktigt.

Boka in helgen 29/10-31/10 – 2021, Tegskyrkan i Umeå.

Det blir en helg fylld av inspiration under temat Mission possible. Vi ser fram emot härliga gudstjänster, sång och musik, och god gemenskap. Det kommer också att finnas program för både barn, tweens och ungdomar under konferensen.

Huvudtalaren för konferensen är författaren Arne G. Skagen, som bland annat skrivit boken Gräv där du står (tidigare titel Äntligen måndag).

Under lördagen blir det många spännande parallella samlingar. Några exempel är Sofia Svenssons BIAL-seminarium (Barn i alla länder), Elisabeth Svedbergs seminarium ”Att leva missionellt liv på hemmaplan” och Åke Hägglund och Birgit Hedmans seminarium ”Mission igår, idag och imorgon”.

Saltstyrelsen kommer att ha sitt årsmöte och Klippenkamraterna sitt stormöte under denna helg.

 

Håll utkik i Vårt Budskap och på EFS Västerbottens hemsida efter fullständigt program och boka in helgen i din kalender!

 

 

VÄLKOMNA!

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.