Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Körhelg med Maria Sandell

Välkomna till fullspäckade barnkördagar tillsammans med Maria Sandell!
Äntligen får vi ha barnkördagar och sjunga tillsammans igen! Till hösten kommer Maria Sandell till Västerbotten för två kördagar, en i Umeå och en i Skellefteå, så att alla som vill ska ha möjlighet att vara med på den som ligger närmast. Dessutom kommer det att vara en workshop tillsammans med Maria på fredagskvällen dit alla barnkörledare är välkomna.
Tänk på att komma ihåg att också anmäla medföljande vuxna. Alla barnkörer måste ha med minst en körledare eller annan vuxen som känner barnen. Då kan vi tillsammans se till så att dagen blir så bra som möjligt samt hjälpas åt med lite praktiska saker.
Maria vill gärna att de barnkörer som har möjlighet övar lite i förväg på fyra sånger, så att vi har kommit en bit på vägen när vi ses på själva dagen. De kommer från produktionen Du ger mig hopp och är sångerna: Du ger mig hopp, Varje dag, Oändligt stor och Överallt. Noterna finns att köpa via https://www.koraventyret.se/ och finns på Spotify. Den som har tid får också gärna kolla in sången Fredsduvan som finns att ladda ner gratis här: https://www.koraventyret.se/fredsduvan
Datum

14-16 oktober 2022

Ålder
Åk 1-6

Sista anmälningsdagen är 3:e oktober.

Program
Fredag: Workshop för barnkörledare
18:00 – 21:00 Ersmarkskyrkan, Umeå
Lördag: Barnkördag
10:00 – 17:00 Avslutningskonsert kl. 16:00
Ålidhemskyrkan, Umeå
Söndag: Barnkördag
10:00 – 17:00 Avslutningskonsert kl. 16:00
St. Örjans kyrka, Skellefteå
Kolla med din kyrka om din kör ska dit!
Kostnad
Barnkördag 150 kr.
Workshop 200 kr.
Lunch och fika ingår i priset.
Varmt välkommen!

Frågor? Kontakta Stina!

Stina Bohlin

Distrikskonsulent med inriktning musik (50%)

090-12 58 14

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.