Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

IR bjuder in till en kväll för internationell mission

Det närmar sig

EFS Västerbottens Internationella råd hälsar dig varmt välkommen till en digital inspirationskväll. Den riktar sig till dig som är intresserad av EFS Västerbottens internationella engagemang och till dig som är missionsombud.

Onsdagen den 28 april 19.00 – 20.30, via verktyget Zoom

Vi kommer att titta på valda delar från temahelgen Lyft blicken och ge möjlighet till samtal.

Tidigare aviserade vi att föreläsningen om att nå ut via Sat-7 skulle vara vår utgångspunkt, men textningen till föreläsningen är ännu inte klar så vi väljer andra godbitar från helgen.

 

Teknisk information och möteslänk:

Vi kommer att hålla till i den digitala plattformen Zoom, anslut dig till mötet via den här länken: https://zoom.us/j/93762247889?pwd=bVBWZW5IUUJKc2UvRDhkRFlxK09EQT09
(Meeting ID: 937 6224 7889, Passcode: 483123)

Det går att ansluta sig antingen via din webbläsare eller via Zoom-appen. Har du inte Zoom-appen kan du ladda ner den i god tid innan mötet. Det gör du via denna länk: https://zoom.us/download, tryck därefter på första knappen där det står Download, under rubriken Zoom Client for Meetings.

 

Välkommen att vara med!
/IR via Pia Fahlgren

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.