Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Inställt! Hantverksdag

Det är tråkigt att meddela att hantverksdagen tyvärr blivit inställd.

I dessa tider då både pandemin och älgjakten är igång måste vi tyvärr ställa in ledarnas hantverksdag. Det blev för få anmälda helt enkelt.

 

Det är tal om att flytta på dagen istället, till Februari, men ingenting är bestämt ännu. Håll utkik här på hemsidan och på vår Facebook där vi uppdaterar med ny information.

 

 


Hej alla scoutledare och blivande scoutledare!

Ni är välkomna till Mobackenkyrkan 3 oktober på Ledar-Hantverksdagen!
Salt-scoutkommittén i Västerbotten arrangerar dagen tillsammans med Sensus och hoppas på en mycket trevlig dag tillsammans där vi får inspireras av varandra.

Workshops som finns att välja mellan är bland annat: Tova, ljuslyktor av plåtburkar, ljusstöpning, göra bivaxduk, inspiration av Leda scout och GLÖD, bakverksdekoration, koka bärgodis med flera!

Kom och låt dig inspireras!

 

För att läsa mer om dagen, klicka här: Affisch

För anmälningsformuläret och programblad, klicka här: Inbjudan

 


 

När: 3 oktober

Pris: Ideella ledare 300 kr, anställda ledare 500 kr. I priset ingår lunch, fika och material. Betalas via Swish på plats eller faktura till förening/kyrka/församling.

Anmälan är öppen mellan 1 och 25 september. 

Skicka din anmälan till Birgitta Bergner, birgitta.bergner@efsvasterbotten.se

 

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Birgitta Bergner

Distriktskonsulent med musik- och scoutuppdrag (deltid)

090-12 58 14

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.