Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Game On Church Edition

Gillar du att spela spel i olika former? Gillar du att umgås med och att träffa nytt folk? Och gillar du att umgås med Gud? Då är det här lägret något för dig! Under detta läger kommer vi att ha ett LAN där det spelas olika sorters spel, det kommer finnas konsol-spel i olika former och brädspel av alla dess slag. Det kommer även att bli olika slags turneringar och lekar för dig som känner för det.

När: framflyttat till 26 – 30 oktober 2020

(Var du anmäld i våras? Vill du behålla din plats på lägret behöver du inte göra någonting utan din anmälan finns kvar och vi återkommer till dig så snart vi vet mer.

Vill du avboka din plats på lägret och få pengarna tillbaka behöver du höra av dig med dina kontouppgifter till EFS Västerbotten
efs@efsvasterbotten.se)

Var: Strömbäcks Folkhögskola

Pris: Lägret kostar 1000:- för mat och logi i fyra dagar om du anmäler dig senast 15:e mars, därefter höjs avgiften till 1100:-
I år räcker det att kryssa för att du vill ha LAN plats – det behövs inte en särskild anmälan som tidigare år.
Mer information om Game On Church Edition hittar du på Facebook.

Magdalena Sandberg

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning. (deltid)

090 12 58 22

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.