Gå direkt till textinnehållet
Tillbaka till kalendern

Inställt! Anmälan till sommarläger

Inställda sommarläger!

Det är med sorg i hjärtat vi behöver meddela att EFS Västerbottens lägerverksamhet för barn, unga och äldre i sommar behöver ställas in på grund av den pågående Coronapandemin. Processen har inte varit lätt och samtal har förts med berörda instanser. Beslut fattades av EFS Västerbottens arbetsutskott under deras senaste möte.

Läs mer på sidan om läger sommaren 2020.
Där finns även ett protokollsutdrag från arbetsutskottets senaste sammanträde.

Vid frågor och funderingar kontakta ordförande Hans Jakobsson.
070-394 89 75, hans.jakobsson@allt2.se

Vi uppmuntrar till verksamhet lokalt och ber dig därför höra av dig till ditt närmaste sammanhang och se vad du kan ta del av eller hjälpa till med där.

—————————————————-
Anmälan för sommarläger 2020 öppnar 5 maj 18.00 på vår hemsida. Sista anmälningsdagen är 24 maj.
Till lägret ”Jag och mitt barnbarn” anmäler man sig genom att ringa direkt till kontaktpersonen för lägret.

Läs mer i vår sommarlägerfolder.

Tänk på att anmäla dig i tid då deltagarantalet är begränsat. Om lägeravgiften ska betalas av någon annan, exempelvis om du behöver stöd ekonomiskt för att kunna åka på läger, används rabattkod ”annanbetalar”.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan får man tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud för att ge plats till de som eventuellt finns på väntelista.

Detaljerad information om lägret skickas till dig när anmälningstiden gått ut. Har du inte möjlighet att anmäla dig via hemsidan kan du ringa lägerchefen för respektive läger.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.