Gå direkt till textinnehållet

Bra att veta

Det finns en del som är bra att veta om våra läger:

Lägeranmälan sker via EFS Västerbottens webbplats www.efsvasterbotten.se där en länk till anmälan (på startsidan) öppnas i början av maj. Har du inte möjlighet att anmäla via hemsidan kan du ringa ansvarig för respektive läger. Scoutlägren anmäls via scoutledarna.
Anmäl dig i tid! Deltagarantalet är begränsat på de flesta lägren. Anmälan är bindande. Vid sjukdom krävs avanmälan för att få tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud för att ge plats till dem som eventuellt finns på väntelista.

Detaljerad information om lägret skickas till anmälda deltagare när anmälningstiden gått ut.

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se information om personuppgiftsbehandling.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger.

EFS läger är öppna för alla

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn.

Sova hemma: En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.

Fotografering: Det är väldigt uppskattat att använda bilder från våra läger och arrangemang på vår webbplats, i sociala media och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta respektive lägerchef.

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta våra distriktskonsulenter. Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening.

 

Kontakta gärna våra distriktskonsulenter så svarar de på dina frågor.

Erika Löfroth

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i norra länsdelen samt konferens- och utvecklingsfrågor.

0910-125 10

Pia Asplund

Distriktskonsulent med barn-konfirmand- och familjeuppdrag i södra länsdelen samt samordning och scout.

090 12 58 22

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.