Gå direkt till textinnehållet

Kerstin Oderhem på tältmöte – och mycket mer i höstens första Vårt Budskap

I Vårt Budskap nr4 som kommer i din brevlåda inom kort finns bland annat en intervju med Kerstin Oderhem, missionsföreståndare, från när hon predikade i Bureå i början på augusti. Vårt Budskap gjorde en videointervju med Kerstin, där hon berättar om hur hon själv blev kallad till uppgiften som missionsföreståndare. Annat som berörs under intervjun är hennes relation till tältmöten, glädjeämnen och utmaningar som missionsföreståndare, kontakten med mötesdeltagare, bibelsamtal, ekumenik och varför hon tycker om västerbottensförfattare som Sara Lidman och Torgny Lindgren.

Sist i filmen, som är 13 minuter, kommer ett avsnitt från hennes predikan första kvällen. Det är en episod från EFS rikskonferens i Helsingborg i början på sommaren som gjorde ett djup intryck på Kerstin. Vill du se filmen finns den här:

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.