Gå direkt till textinnehållet

Tråkiga nyheter

Vi har idag nåtts av det oerhört sorgliga beskedet om att vår vän och kollega Petter Sundkvist har omkommit.

Han var ledare på ett klätterläger med KRIK i Älvsbyn när han plötsligt föll ihop, och hans liv gick inte att rädda. Det här tragiska dödsfallet drabbar oss oerhört hårt och saknaden är stor. Petter var anställd i Ersmarkskyrkan i Umeå och var en mycket uppskattad ledare på vår barn- och ungdomsläger i EFS Västerbotten. Våra tankar och böner går till alla som stod honom nära.

I kväll finns möjligheten att komma till Ersmarkskyrkan i Umeå för att tillsammans minnas och sörja Petter, med start kl 18:00. Då finns möjlighet att tända ljus, dela minnen, sjunga, rita eller skriva en hälsning och vara tillsammans.

”Gud, för dig är allting klart, allt det dolda uppenbart.
Mörkret är ej mörkt för dig och i dunklet ser du mig
Läk mitt öga, att jag ser hur du är i det som sker
Där jag bäst behöver dig är du allra närmast mig.” SvPs 217:1-2
Mats Lindberg, distriktsföreståndare EFS Västerbotten
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.