Gå direkt till textinnehållet

Restriktioner hävs!

Äntligen kan vi arrangera läger och fira gudstjänster igen!

EFS riks skriver följande:
”Under en presskonferens 3 februari fastslog regeringen att i stort sett samtliga Coronarestriktioner slopas från och med den 9 februari.
Grunden till beslutet att lätta på restriktionerna är att Covid-19 inte längre anses vara en samhällsfarlig och allmänfarlig sjukdom.

I stort sett alla restriktioner slopas från och med den 9 februari vilket bland annat innebär att kyrkan inte längre behöver begränsa sig gällande antalet deltagare i gudstjänsten.
Det behövs inte längre några särskilda avstånd mellan sällskapen och nattvardsfirandet kan återgå till det normala igen. Lägerverksamhet kan också återupptas vilket är ett stort glädjeämne.”

Läs hela artikeln här:

Restriktioner hävs

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/februari/de-flesta-atgarder-mot-covid-19-upphor-den-9-februari/

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.