Gå direkt till textinnehållet

Önskvärt läge för EFS Västerbotten 2032 och verksamhetsplan för 2022

Varje år arbetar vi i distriktet fram en ny verksamhetsplan. Den är en plan som går i takt med den plan som hela EFS har, men den vill också vara en särskild riktningsgivare för EFS Västerbotten.  De flesta som i sina arbeten eller sina kyrkor och föreningar har arbetat med en verksamhetsplan vet också att den lätt bli en hyllvärmare. Nu strävar vi efter att vår verksamhetsplan ska kunna få en betydelse i vårt distrikt. Vårt fokusområde i år är ”Forma kristna gemenskaper” genom:
• Nya EFS-grupper och EFS-föreningar
• Livsnära smågrupper
• Gudstjänstgrupper
• Styrelser

Allt detta handlar om strukturer för att kunna vara en rörelse som kan bygga gemenskaper, men drivkraften behöver vara en längtan och en vilja att Jesus ska få förvandla människor och samhällen.

Läs gärna mer i dokumenten ”Verksamhetsplan 2022” och ”Önskvärt läge för EFS Västerbotten” under Organisation och verksamhet.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.