Gå direkt till textinnehållet

Glädje och värme fyllde Tegskyrkan under konferensen

Vilken glädje att Nära Jesus kunde bli av i år och att vi återigen fick samlas för att tillsammans prisa vår Herre och inspirera varandra till ett liv med mission i vardagen!

Stort tack till planeringsgruppen och till talarna. Tack till alla seminarieledare, kökspersonal, musiker och ni som på något sätt medverkat för att göra inspirationskonferensen så bra som möjligt. Tack också till dig som deltog under helgen, både på plats och digitalt. Hoppas ni tyckte helgen varit givande och gett er mersmak och inspiration till mission!

Under helgen samlade vi in 157 000 kr, vilket vi kan vara riktigt stolta över – tack för din gåva!

 

Fyll gärna i era åsikter och ge tips inför nästa års konferens:

Utvärdering Nära Jesus

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.