Gå direkt till textinnehållet

Sista helgen i oktober, då får vi alla äntligen vara Nära Jesus

Det är endast 30 dagar, 7 timmar och 15 minuter kvar tills EFS och Salt Västerbottens konferens drar igång! (Men vem håller räkningen..?)

Ni har väl inte missat att i år ska man anmäla sig till Nära Jesus? En anmälan underlättar för de som anordnar ska veta ungefär hur många som ska ha mat. Vilka seminarier folk vill vara med på och så vidare. Gäller främst för de som vill vara med under hela helgen. Har du endast planerat att gå på gudstjänsterna så behöver du inte göra någon anmälan.

Ungdomar (personer från 14+) har en egen anmälan att fylla i. Samma gäller där att de som anordnar vill veta på ett ungefär hur många som ska ha mat under lördagen, om någon vill klättra med KRIK, sova över, bli medlem i Salt Västerbotten… så missa inte att fylla i den!

Gudstjänsterna kommer också livesändas på EFS Västerbottens Facebook. Det är nytt koncept för i år och ska göra så att fler kan delta!

Så, in och anmäl dig, tipsa din familj, dina släktingar och dina vänner, och börja ladda upp för en helg tillsammans och Nära Jesus!

(Här finns anmälan)

 

Från Nära Jesus 2019, Skellefteå

Från Nära Jesus 2019, Skellefteå

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.