Gå direkt till textinnehållet

Webben fortsätter att växa

Plantor som växer upp ur jorden.

Webben växer

Precis som vårens blommor som växer upp ur jorden och fyller våra rabatter med färg och liv, växer också vår hemsida. Senaste funktionen hittar du längst ner på hemsidan, i sidfoten. Det är två klickbara länkar som tar dig vidare till dokumentsidorna. Intranät är dokument för EFS Västerbottens anställda, den är lösenordskyddad och du som är anställd ska ha fått lösenordet skickad till din jobbmail. Dokument som är för våra ideella medarbetare hittar du under länken För ideella.

Dokumentsidorna är under uppbyggnad så du får ursäkta röran, förhoppningsvis kommer sidorna att bli mer strukturerade och enklare att navigera i så småningom.

Två nya funktioner: Intranät och För ideella

Du hittar även till samma sidor om du går via menyn>media och dokument>medarbetare.

 

Har du synpunkter på vår webb?

Kontakta då mig på elin.ohlund@efsvasterbotten.se

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.