Gå direkt till textinnehållet

Grattis Mats, 60 år idag!

EFS Västerbottens distriktsföreståndare Mats Lindberg fyller 60 år idag! Det vill vi såklart uppmärksamma med en grattishälsning.

Hur kommer du att fira din dag?
– Jag kommer inte att ha något stort firande, det är inte en möjlighet i dagsläget. Jag blir glad av att få vara med närmaste familj och äta gott och bjuda dem på tårta.

Vilken tårta blir det om du själv får bestämma, någon favorit?
– Ja du, jag har nog ingen favorit. Allt som är gott funkar skulle jag vilja säga! Prinsess-, maräng- eller gräddtårta är alla tre vinnare.

Kan det kanske bli ett stort kalas i framtiden? Du fyller bara 60 en gång..!
– Ja eventuellt, jag har inte bestämt hur jag gör! När pandemin är över, när det nu blir, kanske det blir ett öppet hus hemma. När detta är möjligt får vi se.

Till sist, finns det något du vill säga till våra läsare?
– Tack för alla gratulationer! Och nu när man fyller 60 så känner jag att jag har allt och lite till. Däremot vill jag gärna uppmuntra till att skänka en gåva till EFS Mission – där behövs det bättre.

Ett stort grattis Mats och Guds goda välsignelse till dig och din familj och i ditt uppdrag som DF!

 

Intervjun: Från Vårt Budskap nr 2
Bild: Tagen av Jakob Arvidsson en solig dag sommaren 2020

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.