Gå direkt till textinnehållet

Vi ställer om! Vinterns program

Våra församlingar i Västerbotten är så kreativa och påhittiga! Trots pandemin fortsätter de att sprida evangeliet och fortsätter hitta på kreativa lösningar att nå ut till oss. Vad händer nu i vintertid? Nedan samlar vi församlingarnas hemsidor, programblad och sociala medie-kanaler som de använder för att nå ut till oss under denna pandemi.

Klicka er vidare på länkarna och förkovra er i Herrens ord online!

Carlskyrkans programblad och Youtube-kanal 

Skellefteå EFS Youtube-kanal 

EFS Bolidens Facebook

EFS Mobacken Facebook och Youtube

St. Örjans församling hemsida

EFS Ursvikens hemsida

Det kommer löpande fyllas på med innehåll och har du något tips från din förening, hör av dig!

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.