Gå direkt till textinnehållet

Mission i Sverige – Den stora berättelsen

Årets Mission i Sverige delades upp i tre fortbildningsdagar och i onsdags, den 7 oktober fylldes (med Corona-mått) Storstrands kurslokal i Piteå för att lyssna till Den stora berättelsen.

Mission i Sverige brukar i normala fall arrangeras som en två dagars konferens i Uppsala, men på grund av de rådande restriktionerna ändrades konceptet och genomfördes i år som en fortbildningsdag på tre olika platser i Sverige – Uppsala, Piteå och Växjö. Kerstin Oderhem, Magnus Persson, Sara Nilsson Edström och Tomas Nygren tillsammans med de regionala medverkande Bo Nordin, Henrik Näslund och Susanne Wikström var på plats och talade om att vi som kyrka är förvaltare och förkunnare av Bibelns stora berättelse om skapelse, fall, förbund, försoning och förnyelse.

Bland de deltagande var Västerbotten starkt representerade. Kansliet, styrelsens ordförande och flera andra från distriktets församlingar var på plats i Piteå. Det var toppen att få ta del av Den stora berättelsen tillsammans med våra kollegor i Norrbotten.

Dagen avslutades med livepodd och panelsamtal, och en mässa i det lilla kapellet på Storstrand. För dig som vill lyssna på podden, kika in på Re:formeras hemsida och klicka dig vidare till där poddar finns: https://reformera.net/podcast/

Fyllda av Heliga Ande går vi vidare i våra liv för att frimodigt förkunna den bibliska berättelsen!

 

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.