Gå direkt till textinnehållet

Inspiration i överflöd: Nära Jesus – Mission Possible sändes live i lördags!

Sara Sandström hälsade oss alla välkomna till årets version av Nära Jesus som i år blev digital. Panelsamtalet som sedan togs vid under ledning av David Bergqvist diskuterade kring hur vi kan dela tro under en pågående pandemi, vad vi upptäckt och hur vi tänker framöver. I panelen medverkade ungdomar som på något sätt är aktiva inom kyrkan och medarbetare i vårt distrikt, samt biskop Åsa Nyström och Missionsföreståndare Kerstin Oderhem.

Mats Lindberg välkomnades och sändes till tjänst i slutet av inspirationskvällen med bibelverser och lovord, vi får lov att alla bära Mats i bön.

Under kvällen fick vi lyssna på vacker musik som framfördes av Erik Wäcklen och Emma Örnberg.

Missade du av någon anledning inspirationskvällen? Än så länge ligger videon på EFS Västerbottens Facebooksida, passa på att se kvällen i efterhand! Länk till Facebooks livesändning.

Stort tack till alla som medverkade för att göra denna kväll möjlig!

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.