Gå direkt till textinnehållet

Positiv inställning till Salts Västerbottens digitala årsmöte!

Det var många glada miner under Salts Västerbottens årsmöte som anordnades i lördags. Västerbottens kansli i Umeå hade riggat för presidiet att hålla mötet och det var många som anslöt sig via Google Meet för att delta och för att rösta.

I lördags anordnades Salt Västerbottens årsmöte digitalt. Evelina Rydin, ordförande för Salt Västerbotten, delade med sig av en andakt kopplat till ett av hennes favorit bibelord och fortsatte sedan med att leda oss i bön innan mötet öppnades. Petter Sundkvist valdes in som mötesordförande och Mirjam Bergner som sekreterare. Medverkade gjorde också bland andra Axel Karlsson som delgav Salt Västerbottens verksamhetsberättelse för 2019. Gå gärna in på EFS Västerbottens Instagram för att lyssna på delar av verksamhetsberättelsen! Vi fick avtacka tidigare styrelsemedlemmar och välkomna nyvalda till styrelsen.

Vi vill tacka alla som deltog under årsmötet, via länk och på plats!

cof

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.