Gå direkt till textinnehållet

Nära Jesus konferensen inställd

Det känns tråkigt att behöva meddela att årets Nära Jesus konferens tyvärr är inställd.

EFS Västerbottens styrelse tog beslutet att ställa in på grund av den osäkerhet kring vad som gäller runt Covid -19 från och med oktober. Restriktionerna om max 50 personer gäller hela september ut, och nya riktlinjer dröjer.

Vi såg alla fram emot konferensen, att få träffas allihop och ha god gemenskap samt att tillsammans inspireras av årets tema.  Trots detta finns det också glada nyheter och det är att vi inte bara ställt in – vi har också ställt om.

Det kommer istället bli en webbsänd inspirationskväll, lördag den 17 oktober, kl. 18:00 – 20:00.

Temat för kvällen är detsamma som konferensen skulle ha haft: Mission Possible – Att leva mission. Under kvällen kommer Mats Lindberg att välkomnas som ny distriktsföreståndare av Kerstin Oderhem och det blir intressanta samtal med flera medverkande. Erik Wäcklén och Emma Örnberg spelar och sjunger sånger skrivna av Oscar Ahnfelt i nya arrangemang.

Vi vill uppmuntra till att ses i era lokala sammanhang och se denna inspirationskväll tillsammans. Den kommer att sändas via EFS Västerbottens Facebooksida. Kom ihåg att sprida informationen om denna kväll till alla i era föreningar.

Mer information och kontaktperson finns i evenemanget i kalendern, klicka här på länken för att ta dig dit https://efsvasterbotten.se/event/narajesus/

 

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.