Gå direkt till textinnehållet

Kansliet snart full styrka igen efter semesterledighet

Hej,

efter ett härligt sommaruppehåll under juli börjar kansliet sakta vakna till liv, snart är vi fullt bemannade igen. En efter en trillar in på kansliet, dammar av semesterhjärnorna och startar upp datorerna. Vi är full styrka igen från och med den 17 augusti, redo för hösten och dess utmaningar.

Vi ber för att våra inplanerade aktiviteter runtom i Västerbotten ska kunna genomföras i höst trots omständigheterna som fortsätter prägla vår vardag, och att allt snart ska vara tillbaka till det normala. Eller ett nyare normaltillstånd kanske? Ett nytt normalt där fysiska möten kan samverka tillsammans med tekniken så att fler kan delta och dela gemenskap. Att vi efter denna pandemi ska kunna gå vidare med nya erfarenheter för att i större utsträckning kunna engagera fler till att lära känna Jesus. Vi får se hur framtiden blir helt enkelt, ett steg i taget.

Ta en titt i vår kalender för att inte missa någon aktivitet.

Med hopp om en fin höst, ta hand om er!

Hälsar Elin Öhlund, vik. kommunikatör.
På bilden: En av de vackraste solnedgångarna som målats av Herren själv, över Carlshem, en kväll i juli. Fotograf: Elin Öhlund.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.