Bra att veta om läger

Pojke i trädDet finns en del som är bra att veta om våra läger: Lägeranmälan sker via EFS Västerbottens webbplats www.efsvasterbotten.se där en länk till anmälan (på startsidan) öppnas i början av maj. Har du inte möjlighet att anmäla via hemsidan kan du ringa lägerchefen för respektive läger. Scoutlägren anmäls via scoutledarna och har andra anmälningsdatum.
Anmälan är öppen under stora delar av maj. Anmäl dig i tid! Deltagarantalet är begränsat på de flesta lägren. Anmälan är bindande. Vid sjukdom krävs avanmälan för att få tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud för att ge plats till dem som eventuellt finns på väntelista.

VILLKOR

Detaljerad information om lägret och betalning skickas till anmälda deltagare när anmälningstiden gått ut. Betalningen sker till Bg nr 985-2377, EFS Västerbotten eller Swish 123 453 68 19, märk anmälan med deltagarens och lägret namn.
Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.
Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren.
Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger.

EFS LÄGER ÄR ÖPPNA FÖR ALLA

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn.
Sova hemma: En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.
Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Anna-Maria Niemann Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond.
Fotografering: Det är väldigt uppskattat att använda bilder från våra läger och arrangemang på vår webbplats, i sociala media och i informationsblad. I anmälan finns möjlighet att godkänna om du eller den du anmäler får finnas med på bild.
Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.
Du kan även kontakta: Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Anna-Maria Niemann Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus studieförbund

 
  Logga in Forum