Bra att veta om läger

Pojke i trädDet finns en del som är bra att veta om våra läger.

Anmälan sker via EFS Västerbottens webbplats www.efsvasterbotten.se där en länk till anmälan (på startsidan) öppnas i början av maj. Har du inte möjlighet att anmäla via hemsidan kan du ringa lägerchefen för respektive läger. Scoutlägren anmäls via scoutledarna och har andra anmälningsdatum.

Anmälan är öppen under stora delar av maj. Anmäl dig i tid! Deltagarantalet är begränsat på de flesta lägren. Anmälan är bindande. Vid sjukdom krävs avanmälan för att få tillbaka lägeravgiften, minus 100 kr i administrationsavgift. Meddela alltid återbud för att ge plats till dem som eventuellt finns på väntelista.
Detaljerad information om lägret och betalning skickas till dig när anmälningstiden gått ut. Betalningen sker till Bg nr 985-2377, EFS Västerbotten.

PUL: I samband med anmälan måste man ta ställning till om man godkänner att de personuppgifter som lämnas får behandlas i en databas, endast för EFS och Salt verksamhet, enligt PUL 1998:204 (personuppgiftslagen).

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS/Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren.

Särskilda behov: För ditt barns bästa. Kom ihåg att vid anmälan meddela om ditt barn har några särskilda behov, diagnoser eller allergier av något slag.

Sova hemma: En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr i Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger.

Lägerbidrag: Om du vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det ska du kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22 magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46 anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Fotografering: Ibland använder vi bilder från läger på vår webbplats och i informationsblad. Om ni av någon anledning inte önskar att ert barn förekommer på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS Västerbottens läger hittar du på andra platser här på webben eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS och Salt Västerbotten

 
  Logga in Forum