Läger

Mycket av Salt och EFS Västerbottens verksamhet är i form av läger, både under vintern och på sommaren. Vissa av lägren arrangeras i samarbete med de lokala föreningarna och på den egna orten. Läger ordnas även på EFS fjällgård i Klippen (Hemavan). Mer information om konfirmandläger finns här>>. Info om scoutläger finns under menyn Scouting.

Här kan du se hur det var på barnlägret i Östra Falmark sommaren 2017.

Musikläger i Bureå from EFS Västerbotten on Vimeo.

Vatten- och sjöjdläger

Vatten- och slöjdläger.

En del läger är mer allmänna s.s. barnläger medan andra har speciella inriktningar som t.ex. sång, musik, idrott eller skapande. De flesta läger är för avgränsade åldrar men ibland är lägren för hela familjen eller för barn tillsammans med far- eller morföräldrar. För det mesta ordnas läger under sport- och påsklov.

I kalendern kan du se alla de inplanerade läger som EFS/Salt finns med och ordnar. Under menyerna Konfirmation och Scouting kan du läsa mer om konfirmandläger respektive scoutläger.

Bondgårdsläger

Återhämtning på bondgårdsläger i Häbbersfors.

Olika läger

Det blir dagar fyllda av liv och rörelse, skoj och skratt! Lekar, lägerbål, andakter och sång – och nya vänner förstås! Nära varandra, nära Gud och nära livet. Välkommen med!

Anmälan till sommarläger öppnar tisdag 2 maj kl 18.00  på www.efsvasterbotten.se

Läs mer om respektive läger i Kalendern eller i Sommarlägerfoldern.

 
  Logga in Forum