Senaste från EFS Västerbotten
Vasaplan i maj 2017.

Begränsad framkomlighet vid Vasakyrkan

2017-05-04

För alla som är på väg till EFS Västerbottens årsmöte i Vasakyrkan, Umeå, lördagen den 6 maj är det bra att känna till att framkomligheten är begränsad. Det beror på ombyggnad av Vasaplan (busstorget) som finns på Skolgatan utanför där Vasakyrkan ligger. Hela Vasaplan är avstängd för trafik (se det svartmarkerade området på kartan), och man kan inte heller till fots korsa Skolgatan då man går längs Vasagatan utan att ta en omväg. Beräkna därför gärna lite extra tid för att ta dig till Vasakyrkan.

Kommer man med bil är det lämpligt att parkera i parkeringshusen Nanna (entré från Västra kyrkogatan, norrifrån) eller Navet (entré från Östra kyrkogatan). Sedan går man längs Västra kyrkogatan till Kungsgatan, där man tar höger och sedan svänger höger på Vasagatan. Det är också parkeringsförbud på Nygatan närmast EFS Västerbottens kansli, men under helger är den avgiftsbelagda parkeringen på bakgården tillgänglig också för allmänheten. Lokalbussarna har nya hållplatser på lite olika ställen. Mer information om ombyggnadsarbetet hittar du på Umeå kommuns webbplats.

Information om själva årsmötet och årshögtiden hittar du i webbkalendern.

Välkommen till EFS Västerbottens 109:e årsmöte! Där kan du på demokratiskt vis påverka besluten i den riktning du och din förening vill, eller om du inte är ombud ändå få en inblick i distriktets verksamhet och tankar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

← Äldre nyheter

 
  Logga in Forum