Senaste från EFS Västerbotten
Barn med solglasögon

Barnens konferens för olika åldrar

Salt

2015-04-13

Barnens konferens ordnas parallellt på EFS och Salts årskonferens 14-17 maj 2015 Exel Arena, Udominate & Fridhemsgymnasiet, Umeå. Där finns Gulliversgäng, Äventyrarna, Soul Children och KRIK och vi hittar på en mängd glada upptåg tillsammans!

Barn födda 2012-15 – ett lekrum för föräldrar och barn med möjlighet att värma mat, byta blöjor, leka och umgås med andra. Fredag och lördag: sångsamling kl. 11.00 och babymassage 14.00 Föräldrarna är ansvariga för sina barn. Vi håller till i entrén på Exel Arena.

Gulliver

Gullivers gäng, födda 2009-11 – är ett mysigt gäng som håller till nära föräldrarna med gott om utrymme för lek, pyssel, skattensamlingar & glada upptåg. Vi håller till i källaren på Udominte.

Äventyrarna, födda 2006-08 – håller till på Fridhemsgymnasiet och tillbringar dagarna med att skapa, leka, ha skattensamlingar & annat roligt tillsammans.

KlätterväggKRIK & Soul Children, födda 2001-05 – är uppdelade i två grupper: sportspåret KRIK och musikspåret Soul Children. Det blir mycket sport alternativt musik men även med gemensam lek och bibelpass för KRIK och Soul Children tillsammans. KRIK-spåret kommer att prova på olika idrotter; både inom och utomhus. Soul Children är ett nytt svängigt körkoncept från USA och Norge med härliga låtar som passar bra att dansa och sjunga till. Båda spåren håller till på Fridhemsgymnasiet.

Barnmöten, alla kvällar 18.30 – 19.30 i källaren på Udominate med tema Hopp! Modig & Rustad. Det blir sång, bön & en och annan hemlig gäst. Mötena är för barn 7 år och uppåt, yngre barn i sällskap av föräldrar. För 13-14-åringarna finns möjlighet att gå till Avtrycks kvällsgudstjänst istället. Efteråt kan de barn som vill hänga kvar tills den stora gudstjänsten är klar.

För mer information: Detaljprogram: www.konferens.efs.nu eller kontakta Magdalena Sandberg, 090-12 58 22 magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se

Välkommen till Barnens konferens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

← Äldre nyheter

 
  Logga in Forum