Senaste från EFS Västerbotten
fullmaktsgranskning inför årsmöte

Årsmöte den 27 april i Robertsfors

Styrelsen

2013-01-16

EFS Västerbottens årsmöte är ett ypperligt tillfälle att träffa folk från andra föreningar, få inspiration från spännande verksamheter som sker runtom i bygderna, information om kommande arrangemang och möjlighet att påverka framtiden. En viktig fråga inför stundande årsmöte är ekonomin; hur ska vi klara av de åtaganden vi har och hur ska vi prioritera?

Av cirka 115 föreningar var endast 49 representerade förra året. För att värna demokratin inom organisationen är det önskvärt att få ett bredare deltagande i årsmötet. Om en förening inte är representerad på årsmötet kan den inte heller påverka de beslut som fattas där, en självklarhet men ändå viktig att påminna om. Det är ju på årsmötet som beslut fattas om t.ex. kommande års gåvobudget, som föreningarna sedan har gemensamt ansvar för att försöka leva upp till.

På föreningarnas egna årsmöten är det lämpligt att välja representanter till EFS Västerbottens årsmöte som äger rum lördagen den 27 april.

I år kommer det också att parallellt med årsmötet ordnas barnaktivitet, som det är anmälan till. Det är även anmälan för samtliga som vill äta lunch under dagen. Mer information kommer att finnas på webben i kalendern.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

← Äldre nyheter

 
  Logga in Forum